Post by asavscorunun on Feb 16, 2022 3:54:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות יותר הכל ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
זה בסדר, לא נורא ולא מדהים. עם זאת, הוא שואב כמות מרושעת של עיבוד וכוח סוללה עבור מה שהוא.
המשחק מפסיק בלי סיבה
אני מניח קיוויתי שתשנה את המשחק בחזרה ל-b4.. זה שונה.. לא בצורה הטובה.. מתסכל אתה כבר לא יכול לנצח את הציון הקודם כמו שאתה משתפר, אני עולה ליותר מ-50,000.. אבל עכשיו זה די משעמם......לא מאתגר פשוט די...אבוד!!
Block Puzzle पहेली rdvu
טטריס שבו אתה צריך לגרור את הבלוקים למקומם. איחור. לא מצליח לצאת מהאפליקציה. לא יכול לסובב את היצירה.
אין שום דבר שמונע ממך להתחיל משחק חדש כאשר אחד מתמשך, בעת לחיצה בטעות על הכפתור. הפסיד ציון גבוה מאוד ככה. זה אמור לבקש אישור כשאתה לוחץ על הכפתור. אלא אם זה יתוקן, אני אסיר את ההתקנה.
אחלה משחק, זהירות ממכר
Block Puzzle पहेली rdvu
נהדר.
מאוד ממכר אבל זה לא עובד כמו שצריך בטלפון שלי. לאחר זמן מה הוא נכבה וכל מה שאני רואה זה מסך כהה. לרוע המזל זה לא עוזר להפעיל מחדש את האפליקציה או הטלפון.
1/ ללא רעש 2/ ללא אורות מהבהבים 3/ ללא פרסומות מגעילות/רועשות/חפיפות/ פרסומות שמתגברות ומתעצמות כאשר אתה עונה, "לא" לכתב העת, "האם תרצה לשחק בלי בלי פרסומות?", שזה בהיר יותר ואפילו יותר מעצבן!! (משלם יותר טוב?) לסיום, כמה כסף צריכים החבר'ה האחרים להרוויח לפני שהם מרגישים שהם הרוויחו את הערך הלגיטימי שלהם? ואז החוצפה במקרים רבים - בכל אתרי האינטרנט/סוגים השונים, "אנא הסר את החוסמים שלך!!?!"!
משהו
מפרסם כל הזמן צץ. כאשר הייתי מכה בחץ אחורה או x זה היה מחק את המשחק והייתי צריך להתחיל מחדש. בערך כל 3 דקות או פחות.
מהנה וממכר, משחק טוב עם אסטרטגיה של הוגה, תכנון מראש, לא רע בכלל, תודה ותמשיכו בעבודה הטובה.
המשחק הוא נוחות נהדרת אבל המודעות נוראיות, אתה לא יכול לשחק את המשחק בשלום כי המודעות מגיעות בדיוק במקום שבו נמצאים הנקודות. נורא נורא נורא לא אמליץ. זה מגוחך הניסיון לשחק את המשחק הזה וחייב לסגור פרסומות.
כל פעם .... בדיוק כאשר הגעתי לציון גבוה יותר המערכת הייתה מתרסקת לפני שנתנה לי קרדיט לשלב הבא. עכשיו אני מסיר את זה.
זו אפליקציית פאזל הבלוק הכי טובה ששיחקתי אי פעם. המודעות הן נורמליות ולא פולשניות כפי שכל כך הרבה אחרים היו מניסיוני. אתה תהנה מזה! עדכון: ירד ל-3 כוכבים מ-5. המשחק קופא בטלפון שלי ולא יודע למה. הוסר 😔
לא עובד. אני פותח את האפליקציה, היא נטענת ברזולוציה אחרת ואז לא עושה כלום.
זה בסדר. אני שונא את ההודעה האובססיבית "תן לנו 5 כוכבים". אם אני רוצה להשאיר הודעה, אעשה זאת. נאלץ כי אם הודעה אובססיבית היא לא הדרך לקבל 5 כוכבים.
משחק נחמד
קל להתרגל לכיף
האפליקציה אפילו לא יכולה סגירה או הקטנה וצריך להתחכם כדי להקטין ואחר כך להכנס להגדרות ולכבות אותה ...
בנאלי לא במיוחד אבל נחמד
אין טוכג
משחק מגניב
משחק נחמד, היה עדיף אם אפשר היה לשלם כדי להיפטר מפרסומות, גם היכולת לסובב את הבלוקים יהיה נהדר
תן לך לקבל ציון גבוה פעמיים ראשונות.
המשחק הזה מעולה! ממש גורם לי לחשוב.
משחק מעולה, מאוד מאתגר, אבל בכל פעם שאני מצליחה לרוץ ארוך זה מכבה אותי ומתחיל מחדש את המשחק. מאוד מעצבן
אחד המשחקים הבודדים אי פעם ללא כל הפרסומות!! תודה על זה. ו...אני אוהב את המשחק.
משחק נחמד מאוד 😋
Block Puzzle पहेली rdvu
סופר כיף
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 街機 quqg
ממשיך לדפוק אותך מהמשחקים שלך עם פרסומות ואז גורם לך להתחיל את המשחק מחדש בצורה מאוד מעצבנת
ניראה מעניין מאד .
Block Puzzle पहेली rdvu