Post by asavscorunun on Feb 16, 2022 3:45:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежена витривалість ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
WinWing: Space Shooter არკადული uynj
Перш за все, це досить поганий викрадач Archero. Половину активів беруть безпосередньо з цієї гри. Крім цього, досить стандартна оплата за перемогу в грі. Оновлено через 9 місяців: це смішно: ці хлопці копіюють кожну функцію Archero. І це перший раз, коли я бачу 2(!!) різні бойові паси в одній грі одночасно.
Гра хороша, випадкові події сфальсифіковані більше такого не повторять. останнє оновлення представило реконструкцію обладнання. будь ласка, дайте, що це власна кнопка. моє сповіщення про кнопку запобіжника тепер завжди горить і не має сенсу через це.
Мені не подобається ця гра. Я в главі 4, я грав на етапі 18, це так важко, тому що він породжує тисячу ворогів, поки швидко не зламав мій щит і не вбий мене, краще зроби це простіше, або я більше не буду грати
Це гра для перемоги, ваші опоненти зроблять атаку камікадзе...але крім ТОГО...це гідна гра.
УНИКАЙТЕ! Навіть одиночний гравець P2W. Якщо ви витрачаєте лише 100 доларів, вам потрібно буде активно шліфувати більше 600 годин. Статистика гравців постійно погіршується, а складність зростає. Якщо ви почнете зараз, гра припинить обслуговування, перш ніж ви досягнете суттєвого прогресу. Тож навіть не починай.
Спершу грати цікаво, але в якийсь момент прогрес стає занадто повільним, і ви змушені платити за краще спорядження, щоб рухатися вперед. Або, можливо, ви хотіли б подрібнювати все життя, тому що ресурси розподілені погано. Також пропустіть один день, щоб втратити свій дохід від рідкісного спорядження. Бумеранг є єдиною корисною зброєю, оскільки вам потрібно зосередитися на ухиленні, інакше ви врешті помрете за два постріли.
Занадто важкий останній бос на 8 рівні
Це досить весело, але після кількох рівнів прогрес стає дуже повільним, і вони заманюють вас нескінченними мікротранзакціями - ціни на які огидні - за найкращий бій вони стягують "знижену" ціну в 58 AUD. Обібрати.
Мені подобається ця гра. Гарний повітряний шутер зверху вниз, схожий на Archero, хоча трохи повільніший і іноді збиває з пантелику процес прогресування сцени, але мені все одно подобається. Графіка класна!
Шановні розробники! Я хочу купити деякі ресурси в грі, але моя кредитна картка завжди відхилялася. Я можу використовувати його в 2 інших іграх, але чомусь він не працює в WinWing. Чи можете ви мені допомогти? Чи є скарги інших щодо цього питання? До речі гра чудова!
Ця гра — абсолютна перлина, АЛЕ платіжна стіна — одна з найгірших, що я відчував, і вгадайте, що?! Навіть якщо ви платите величезні суми грошей, бонуси сфальсифіковані. Деяких босів просто неможливо перемогти або ухилитися від абсолютного спаму стрілянини, від якого не міг би ухилитися навіть робот. Розділ 8 – це місце, де ви відчуєте це найбільше. На жаль, гра з таким величезним потенціалом в кінцевому підсумку знищена безмозковим розробником.
Я втратив весь свій прогрес. Я був на 7 рівні! Будь ласка, відновіть мій прогрес! Редагувати: я перезавантажив телефон і перевстановив програму. Здається, це вирішує проблему. Мені все одно довелося додати всі гармати назад до літака, але це було незначною незручністю.
Ця гра почалася досить непогано, але розробники стають жадібними, оновлення є дуже простими і повністю обертаються навколо спроб змусити вас витрачати гроші, я більше не витрачаю гроші на цю гру.
Чітка графіка, плавний ігровий процес і чудові нагороди за те, що ви робите в грі... Я б хотів, щоб у таких іграх була підтримка контролера Bluetooth, але крім цього, завантажте гру, спробуйте, і хто знає, можливо, ви знайшли "свою" наступна гра...
Весело провести час, libit p2w, нічого не зламано. Редагувати 30 липня: їм потрібно налаштувати HP на перших кількох хвилях на наступних етапах. занадто губчаста на початку. Щоб щось вбити, потрібно буквально 5 хвилин, це зовсім не весело. Також ви не можете кинути в середині етапу і повернутися до нього, і хоча кожен етап займає 20 хвилин або близько того, щоб закінчити. Це не те, у що ви можете грати під час коротких поїздок.
Дуже хороша гра. Єдина дурість - це нереальний баланс гри. 8 рівень буквально неможливо пройти. Я читав, що пізніші рівні також нереально виграти. Буквально кулі на екрані розташовані так близько одна до одної і так багато, що ви не можете розташувати свій літак нікуди...
Я не плачу еквівалент майже 50 доларів, щоб з’єднати 3 епічні одиниці зброї. Якщо у мене є всі 3 частини, вони повинні бути безкоштовними...
добре витрачати час на гру, в яку ви насправді граєте замість того, щоб чекати. мінус 1 зірка за численний пакет і кількість реклами товарів у магазині, хоча поки що я не зустрічав настирливої реклами, яка б посилено відтворювала в середині гри.
Ця гра крута, але іноді виникає проблема, якщо я відкриваю свій winwing, це просто робить мене з неї, як чорний екран або щось подібне, коли я спочатку її завантажив, а потім через тиждень це станеться один раз, потім мені потрібно видалити її, але мої дані програми та Мені дуже сумно, тому що мій боєць і моє спорядження є рідкісними епічними та незвичайними, а багато поширеними (під час першого завантаження), тоді це сталося, я сказав у своєму мозку, можливо, мені потрібно його видалити, і я дуже розчарований, що зробив це, почав знову і знову тепер виправте, будь ласка!
Сама гра весела. На жаль, розробники доклали всіх зусиль, щоб перетворити цю гру в гру «ПЛАТИ ЗА ІГРУ». Я граю з початку цієї гри. Розробники знизили виплати, підвищили ціну оновлень, знизили кількість предметів оплаченої упаковки a та зупинили поділ. Не помиляйтеся. У це технічно можна грати безкоштовно. Успіхів вам у просуванні, коли ви просунетеся далі в грі. Удосконалення можуть коштувати понад 1 000 000 золотих монет. Середній рівень складає всього 20 тисяч доларів.
Хороша гра в літаки, але надто важко дістати обладнання, а деякі навички стали марними. Приємний геймплей, хороша графіка. Сенсорне керування заблокує літак мого пальця, мені краще підняти літак трохи вгору.
Якщо у вас погані проблеми зі скріншкетом, ця гра вам не підходить, вона викликала у мене хорошу ностальгію зі спогадів дитинства, але я не пам’ятаю, що ці ігри викликають у мене таке відчуття, що хочеться блюкати після того, як відіграє одну главу, у розділі 4, особливо, рівень має лінія, яка сильно потрясе ваш екран, якщо моби перетнуть межу, і якщо ви вперше проходите рівень зі слабкими оновленнями, це завдасть вам сильного головного болю, це гра, від якої хочеться блюкати кілька разів без можливості її вимкнути.
Це дивовижна гра, але іноді зависає. Я грав у режимі рангу, і він завмер на півдорозі. Втратив усі свої нагороди і навіть шанс... Будь ласка, виправте це. Інакше хороша гра... На здоров’я
Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ!!!! Я з нетерпінням чекаю своїх перерв, щоб просто пограти
Space Pinball: Classic game Árkádjátékok vpar
Будь ласка, щоб отримати можливість виключити вібрації при отриманні урону, тоді 5 зірок, у іншій грі топ
Моє останнє збереження цієї гри зникло після оновлення, чому це дуже погано
Хороша гра. Це схоже на archero, але з гарматами та літаками. Дизайн гри виглядає точно як Clash Royale. Але це хороша гра. Дуже швидко нагріває телефон.
Гра дійсно весела, але це надзвичайно p2w, тому я не можу поставити їй більше ніж 2 зірки. Якщо вам взагалі потрібно відродитися, то ви платите в преміальній валюті. Ви не оновлюєте і не розблокуєте будь-які кораблі, якщо ви не переплачуєте готівку, і це не означає, що ви отримуєте багато за їх підтримку, скоріше, ви повинні віддати багато, щоб отримати трохи. Я не проти фінансово підтримувати розробників, я підтримував багатьох раніше, але це «потрібно багато платити, щоб прогресувати» старіє.
Я грав 70 годин до перегляду, сподіваючись поставити більше 3 зірок, але замість цього... Сама гра в порядку, з пристойними винагородами за проходження рівнів і перегляд реклами (не чудово, але все ж краще, ніж більшість). Ви можете заплатити, щоб отримати аванс швидше, але це не потрібно. Текст ламаною англійською. Тепер погано: топ-5 з 15 бійців можна придбати лише за реальні гроші, 200 євро, якщо ви хочете все спорядження. Іноді замерзає. Гірше того, він навіть втрачає зв’язок без причини, ви не можете рухатися, зупинятися і втрачати.
WinWing: Space Shooter Arkády clc
У цю гру дійсно неможливо грати. Мій чоловік встановив його першим, і він завжди грає на одному рівні весь час, тому що важко пройти рівень, навіть ранній рівень, як-от рівень 3. Я думав, що можу зробити інший, але я помилився. Постійна гра на одному рівні не робить вас експертом на цьому рівні, тому що вони ніколи не бувають однаковими. І іноді стає важче. Зараз мій чоловік вже видалив гру, можливо я наступна.
Досить добре, але не так добре. Роздільна здатність графіки виглядає дуже низькою. Я змінив налаштування на «якість», але графіка все ще погана, навіть менші літери майже не читаються. Вороги також OP навіть з початку гри, що змушує гравців застрягти на нижньому рівні
Він все ще входить до google play erye update it вирішує цю проблему всі ігри в моєму телефоні samsung galaxy не 8 працює prf тільки ваш ігровий носок кожне оновлення
Хороший геймплей, хоча я думаю, що він використовує той же шаблон, що й Archero, ворожі літаки все ще згадуються як «монстр». І я думаю, що є помилка, я був наприкінці 20 рівня (кілька разів), але у мене лише 19 кристалів, чи можна виграти рівень, не отримавши кристал?
Помітне відставання між свайпом і рухом літака робить гру млявою та розчарованою. Може бути гарною грою, якби літак добре відреагував
Дуже приємно. Формувати рефлекси
Це була б непогана гра, але речі досить дорогі з невеликими виплатами, не кажучи вже про те, що ви отримуєте лише одне продовження. Я був на останньому рівні, і буквально, якби у мене було ще одне продовження, я міг би перевершити рівень, але повинен почати повністю закінчено через необхідність використовувати продовження близько 30-го раунду або близько того