Post by asavscorunun on Feb 16, 2022 3:48:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator resursa ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
Počeo sam mrziti ovu igru i sada mi je najdraža. To je najbolja igra ikad i ljudi uvijek kažu mnogim oglasima, ali me nije briga jer sam našao način da ih preskočim koji ne košta novac, to je poseban trik. ... ali neću vam reći 😐 to je prilično lako shvatiti pa oprosti ne izvini 😏 To je super igra jer nikad ne znaš hoćeš li pobijediti ili ne. SAZNAJTE SADA Ja nisam Steve Carl, ja sam njegova 10-godišnja unuka Brighton!
Stvarno lijepa igra! Zabavno i jednostavno! Sjajne razine! Nadam se da će ova igra ostati još 9999 godina! Igrao sam ovu igru otkad je ova igra prikazana na Google playu! Nadam se da ćemo se vidjeti tamo!
Volim igru. I odličan je za ubijanje vremena. Jedina stvar koju bih promijenio je da postoji mnogo oglasa. Također bi trebao postojati gumb na kojem možete ponovno pokrenuti igru, tako da kada ste iza i ne možete sustići, možete jednostavno pritisnuti gumb i on ponovno pokreće igru s drugim protivnikom. Sve u svemu, to je nevjerojatna igra
to je dobra igra, ali ovo me razočaralo što postoje reklame nakon svih razina da se osjećamo tako loše
Igra pre bezvezna cila šteka
Pre glupa igrica dosadna i opet glupa
Run Race 3D اسپورٹس zxg
Sviđa mi se jako. 😀😃😄😁😆😅😂🤣😗😙😚😘☺️😊😍🤩🤗🙂🙃😉😋😛😝😜🤭🤭😈😇🤠🤑😎🤓😺😸😹😻😼😽💋💋💋💋💋💋🧠🧠
Loša igra!😦
auper igra ne steka i ima malo reklama🤗
Super!
Run Race 3D Deportes vacj
WAAAAAAY previše reklama do te mjere da je nakon svake igre (a kada svaka igra traje najviše minutu postaje dosadna jako brzo), ali osim toga igra je u redu. Pretpostavljam da je jedini pravi problem sa samom igrom taj što ne postoji mnogo načina da se dobije novac osim bonus razina. Ali oni su malobrojni pa predlažem da igrač nagradite novčićima nakon pobjede u igri. Edit: NEMA VIŠE IGRAČA??? Isprva to nisam ni primijetio...pa 2 zvjezdice za to
Super aplikacija i stvarno zabavna. u potpunosti bih preporučio
Bila mi je odlična aplikacija Al u jednom trenutku su se počeli ponavljati stari nivoi umjesto da mi dolaze novi. Ak neko ne zna o tome nek kaže
šteka grozno
Sviđa mi se ova igra, ali dao sam joj samo dvije zvjezdice jer smatram da bi trebali napraviti nadogradnju, nema glazbe zašto igrate i na svakoj igri je duga reklama da morate gledati dobru igru volite drugačije prepreke, ali se svakako treba nadograditi, stavite malo zvuka u to malo oživite
to je zabavna igra, ali je uništena oglasima. Pro savjet: ne igrate se s ljudima na mreži, unatoč tome oni čine da se čini kao da jeste. pa uključite način rada u zrakoplovu i možete igrati igru neometano. Zaista bih cijenio priliku da igram online i da se odlučim za igranje mapa koje sam već pobijedio. do tada ova igra ostavlja mnogo želja.
Sviđa mi se ova igra. Vrlo je zabavno, ali razlog zašto ovome dajem ocjenu od dvije zvjezdice je taj što mi nakon pobjede više nikad ne dopušta igrati. To se već dogodilo i ja sam ga deinstalirao, ali sam ga opet dobio jer sam mislio da je popravljeno, ali očito nije.
stalno iskaču reklami
Nikad ne ostavljam recenzije. Nikada ne mogu biti uznemiren. Ako je igra loša, jednostavno je izbrišem. A ako je dobar, nastavim ga igrati. Ali moram ostaviti recenziju za ovo. Iskreno, odlična igra, ali imam 4 problema. 1, Oglasi, ima previše. 2, igra se previše ruši. Ne puno, ali prečesto u usporedbi s mojim drugim igrama. 3, prečesto kvari. Igra ne osjeti uvijek moj prst, a nije ni moj telefon. 4, moj lik ide suprotnim putem nasumce i to je tako neugodno.
Užasna igra..... Završio sam utrku, očekivalo se da ću ići dalje, ali ponovila je tu razinu doslovno tri puta... I to se događa svaki put kad završim početak utrke... ne mogu nastavi dok ne završim dovršavanje tri puta.. tako se ponavlja i grozno.
Prvo, zapravo je bilo zabavno, a sada postaje fustrirajuće. Kad poželim duplo skočiti, nikad ne uspije. Dakle, ovaj till treba poraditi jer sam zapeo na istoj razini na istoj utrci. onda bih ovoj igri dao 5 zvjezdica ako Good Job Games riješi ovaj problem. zaključak je da uvijek završim zadnji. to je veliki problem.
kad tribam skočit, uvik zapne i uopce nece da skace!!!glupa igra!!!!!
Ovoj igri dajem samo 4 zvjezdice jer ova igra je cudna i ima adipoli grafike itd..... ali kad izgubimo igru zelimo sve zatvoriti i opet uzeti ovu aplikaciju, to je jedini problem u ovome igricu koju ja kažem i u svom telefonu. Drugi koje nisam poznavao govorim samo svoje upite
To je stvarno dobra igra, da, nema upute na početku, ali nije tako teško shvatiti kako igrati. I ja sam ga deinstalirao jer mi se svidjela razina 35, možda 40 i jednostavno sam radio isti izazov iznova i iznova, ako vi radite više različitih tečajeva/izazova onda ću ga sigurno dobiti opet, ali osim tog dobrog posla 👏👍
Nema novih razina??? Bio sam spreman dati ovoj igri 5 zvjezdica jer sam mislio da je jednostavna, briljantna i zabavna, čak sam kupio i bez reklama kako me ne bi živcirali, ali nakon određene razine razine se počinju ponavljati i postaje dosadno. također bi bilo cool kada bi bilo više stvari na koje možete koristiti svoje novčiće, poput malih pojačanja koji će vam pomoći da steknete prednost tijekom trčanja. - ako se ova igra poboljša promijenit ću ocjenu.
stalno se zivciran dok ju igram....svi preskoce ali meni neda ja nemogu...a j******e vise
Zapravo sam jako uživao u ovoj igri, dovraga, došao sam do razine 200, ali problem je u tome što je reklame gurala u svaku drugu aplikaciju koju sam imao, mjesecima nisam znao odakle ti oglasi dolaze, ali kada sam deinstalirao ovu aplikaciju, svi su iznenada prestao. Dobra igra, loš zlonamjerni softver.
Pokrali su mi full time Job!!!!😡😡😡😡
Izazovno, ali zabavno. Prešao sam razinu 30, ali više nema razina. Samo se vratite na one koje ste imali prije. Molimo dodajte još! Ono što me ponekad stvarno draži su sjene kada koristite zipline. Međutim, bilo je izvodljivo.
Ova igrica je super vau 😇😇😇😇😇😇😗😗😗😗😗😗😗😗😙
Toliko volim ovu igru, ali kad uđem u aplikaciju, prikazuje se učitavanje s stickman-om koji radi, ali se ne učitava. Čekao sam 5 minuta, ali ništa ako ovo popraviš, dat ću ovoj 5 zvjezdica
igra je tako super super super i zakon👍👍👍👍👍👍👍👍👍😁😁😁
šteta što mi se igra stvarno sviđa, ali sam broj oglasa će me natjerati da deinstaliram ovu igru. Razumijem potrebu za oglasima, ali postoje oglasi kada pobijedite u utrci i oglasi ako izgubite utrku. ovo postaje vrlo frustrirajuće, posebno na zahtjevnijim razinama. Nikada me nije neka igra natjerala da bacim telefon jer opet moram vidjeti oglas. Proveo sam više vremena gledajući reklame nego igrajući igricu!
Jaki
Kada dođeš na level 3 je teško,radite iste jer će biti zabavnije nije dobro.
Mini Block Craft Santai immi
Prestanite s noob oglasima možete jasno proći ovu igru omg vi kreatori ste idioti!
pre teško al ok
Glupost
Ova igra je glupa kada počnem trčati do kraja, ponovo počinje, a čak i kada ponovno pokrenem telefon, i dalje ne radi, ali ne znam samo mi ovo ne uspijeva pa se nadam da će netko pomoći da popravim tehnički problemi, ali i dalje je zabavno s trčanjem i skakanjem pa sam mu dao 1 zvjezdicu jer je zabavan, ali u isto vrijeme ne vježba puno
Vrlo smiješna igra. Jako mi se sviđa ova igra.
Igrica ima previše reklama.... Zbog tog je užasna
Ova igra je jako lijepa i igram je skoro 3 godine. Znam da na slikama prikazuje 4 osobe, ali zapravo su njih 3. Iako biste je također trebali igrati. Ali nakon nekog vremena razine se ne mijenjaju. Isti tipovi razina stalno dolaze. Želim da programer donese nove razine. Iako je to nevjerojatna igra.
Najgora igra 3 oglasa nakon igranja 1 min
Najjjjjjjjjora igrica na svijetu cijela sam se iznervirala i previše reklama,pre teški su leveli naj gora igrica na svijetu !!!!!!!!
Run Race 3D Sukan yjgz
Igrica je preee ali nakon svakog puta(bez iznimke) ti je reklama od 30 sekundi koju ne mozes preskocit i to je fakat debilno
Ovo je dobra igra. Ono što bih uključio je zvuk, jer nema zvuka, glazbe itd. Napravite multiplayer kako bismo mogli igrati protiv naših prijatelja. Napravite više razina. Dodajte još kostimizacije za likove. Dodajte tutorial, jer vidim da mnogi ljudi ne razumiju da postoji samo jedan kontrolni "tap" za skakanje i osobno mislim da nema potrebe za tutorialom, ali ljudi ga žele. Također bi bilo dobro kada biste mogli dodati rangove. Bit će to nevjerojatna igra nakon primjene ovih promjena.
to je jako dobra igra, trebali biste je isprobati. Toliko volim ovu igru igram je cijelo vrijeme toliko sam ovisan o ovoj igri
svidjelo mi se na prvu i bio sam prilično dobar u tome. stigao sam do razine 23 u roku od dan ili dva.. Zaglavio sam na razini 23 3 tjedna. tu razinu je nemoguće pobijediti. (Samo sam uznemiren zbog toga. Ako ste stručnjak za igre, samo naprijed, prilično je zabavno. Samo ne znam kako očekujete da vaš prosječni igrač bude samo šef u svim igrama.)
To je prilično dobra igra, zanimljiva i ima mnogo razina...ali nedostatke i zastoje treba popraviti..stvarno je uznemirujuće zbog činjenice da stvarno volim ovu igru, ali ne mogu uživati u njoj zbog zaostaje
Igrat ću igru i onda će se odjednom aplikacija zatvoriti i izgubit ću igru. To se obično događa samo kada sam ispred svih ostalih i pred pobjedom. Također zaostaje kao lud za mojim prijateljima sa starijim telefonima, a sada počinje zaostajati za mojim. Ispravite ovo jer bi ova aplikacija mogla biti jako dobra ako bi riješila probleme.