Post by asavscorunun on Feb 16, 2022 3:42:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограничених токена ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Некако је опуштајуће 🙂, али има много додатака
Bake it Casual games wjxd
Превише огласа! Тако досадно
Волим ову апликацију!! Тако је кул!! Ова апликација има невероватну графику која ће импресионирати све! Разлог зашто оцењујем ово са пет звездица је зато што је ова апликација најбоља апликација за печење коју сам икада играо!! Направите још оваквих апликација, ова апликација је заиста сјајна!!
Свиђа ми се идеја игре и забавна је. Али убица за мене је што морате да гледате око три огласа да бисте испекли једну ставку, ја деинсталирам, али то сам само ја
Није лоше
Волим ову игру❤. ово је једна од мојих омиљених игара. Ја немам никакав проблем са тим. Такође је забавно и опуштајуће, а најбоља карактеристика је то што је игра ван мреже. Сјајан посао👍🏻
Као играч Игра је била добра, али је преспоро напредовала. Али волим је💕 чак и ако чекам да одговорим на игру.
Забавно, али искрено, количина огласа је превелика. Не могу да завршим чак ни једну торту без огласа
Мислим да је ово одлична игра 👍. Али мислим да када желите да поништите ствари, то можете учинити бесплатно без потребе да гледате видео.
Због реклама једноставно мрзим ову игру ако ће уклонити рекламе онда ће то бити невероватна игра..😊😊Зато дајем 3 звездице..
Добро је, али квалитет је ужасан
Невероватна игра! Када сам тек почео, дали су ми одличну торту и много су ми помогли! Пет звездица! Наравно, има неке заиста луде додатке, али је и даље тако забавно!
Nebulous.io Action bgr
Одлични огласи! Али понекад је досадно што морате да сачекате 3-4 секунде и играте игру да бисте видели следећи оглас.
Добра је игра, али за један ниво постоји 10 до 11 реклама које волим да печем и много пута сам радила колаче и чоколаде, тако да волим да печем, али се такође обесим и не могу да играм добро је желим да дам 5 звездица али не могу да ти дам............. ИЗВИНИ 😓😓🤪🙄😒
Ово је тако забавно.. и ла ло на омиљено ко маг гава нг печење.. супер саиа ко талага на кита куто.. хвала ти да направи ову игру супер хвала... Бог благословио останите здрави
ВОЛИМ ДА КУВАМ! ОМГ, толико је забавно да треба да кувате ако волите да кувате набавите ову игру глазуру печење хлеба све је тако забавно и нису само крофне понекад су то колачи и хлеб и буквално све врсте хране, тако је забавно и рекламе су уопште ужасне, појављују се само неколико пута, тако да је тако забавно играти ову игру ако волите да печете, оцените ову игру дајте јој добре оцене и играјте игру да је толико забавна да не могу ни да објасним ово је буквално тако забавно!
Ова игра је супер и веома интересантна, али рекламе су ту..па ме иритира..БТВ игра је савршена..волим је..опуштајуће и задовољавајуће
Свиђа ми се апликација за печење, али постоји проблем............ Било је много додатака и било је тешко завршити. Мислим да би требало да смањите додатке. Не могу даље да се бавим тиме. Дајем му 3. Ив за повратне информације💕
Имао је много огласа.. Осим ако не желите да гледате огласе цео дан, препоручујем да не преузимате. РАЗДОБЉЕ
Као и свака друга апликација ових дана, истинско уживање које можете добити из овакве игре је осакаћено поплавом реклама. Захваљујући овоме, једва да више играм апликације.
Игра је у реду, али само превише огласа!!!
Превише реклама.. Ко ставља огласе усред играња... Деинсталирај јер нема времена за играње... Огласи након сваког корака...
Омиљена игра без проблема и интернета
Bake it Dažādas spēles ndft
Игра је заиста забавна и изненађујуће је лако украсити торте, посебно са торбом. Међутим, процес постаје тешко проћи глатко јер се чини да постоји додатак сваких неколико секунди. Огласи ће се појавити тачно усред опслуживања клијента, тако да долази до сталних фрустрирајућих прекида.
Ово је добра игра, али има много реклама
Игра није лоша, али има превише реклама и чак морате да користите Ви-Фи
Игра има много огласа! 😔
Слатко, али превише огласа.
Па, то је добра игра за децу од 6-8 година можда изнад и графика је могла бити боља.😊😊😊
Много волим ову игру и ово је игра која убија време, али имам проблем са рекламама. 😑😑
Волим ову игру, то је најбоља игра у којој сам играо, али је збуњујућа на почетку, не даје вам више детаља о њој или вам не даје никаква упутства и немате никакву контролу па сам оценио ову 3, надам се ово је помогло Руби Смитх
Не бих предложио да добијете ову игру. Инстант жаљење након. Додаје 40 сек. И чак ни четири минута у игри. Замрзава се и морам на силу да га затворим
Дао бих јој 5 звездица да није било реклама и топло препоручујем да ову игру направите мало мање јер је први пут када сам је играо била само мало заостала... Али волим игру и све осим ако бисте могли да поправите те ствари то би било сјајно. Дефинитивно је било задовољавајуће и топло препоручујем ову игру свима који воле да задовоље ствари и воле да пеку и кувају за друге људе..
Свиђа ми се ова игра јер су звучни ефекти тако сјајни и задовољавајући и зато што има мање огласа и можете креирати сопствене рецепте
Игра се само толико пута замрзне и иритира и рекламе су дугачке. Осим тога, анимација је лепа.
Много добра игра
Игра је лепа, али једини проблем који имам у овој игри је превише реклама
Ова апликација има много огласа !!! Напуните торту, а онда постоји оглас. Ставио си глазуру и још једну рекламу. Желите да поништите оглас. !! Купац долази у огласу.. !! Није фан
Bake it Dažādas spēles ndft
Превише огласа. Досадило ми је чекати да се огласи заврше
Баш је. Добра
Концепт је занимљив, али га је невероватно тешко контролисати.
Огласи сваки пут када се окренете, моје дете воли ову игру, али не може да се забави играјући је.
Ова игра је тако невероватна, али је тако кварна... Али је тако цоол. А ако желите да поправите, поправите то 💖
Вероватно би била добра игра када бих заиста могао да је играм. Буквално напуним калуп и ставим га у рерну и искочи додатак. Почињем да украшавам и искочи додатак. Разумем да се додатно плаћа да би апликација била бесплатна, али морате да их правилно поставите, као што је можда један након што је један купац услужен или можда свака 2 клијента. Жао ми је што сам обрисао апликацију. Једноставно није забавно са додацима који се појављују на сваком кораку у игри.
Ова апликација је фрустрирајућа!! Када дођете до следећег дела...поп! Постоји оглас. Ова игра је као папа лоуие игра, али гора. Правите своје крофне када клијенти нису ту, али следећи пут када играте ову игру њих више нема. Зар не можемо само задржати крофне? Топло препоручујем да избришете ову апликацију.
Чим почнем да играм у року од 5 секунди од играња, добио сам и оглас. Имам потребу за огласима, али ово је шала.
То је превара.. није стварно игра ван мреже и морате да гледате рекламе да бисте играли. Забавно је, али није толико достојно трошити време на рекламе. Поправи ово молим те
Забавна, али игра стално пушта рекламе сваких 5 секунди и стварно је досадна 😐