Post by asavscorunun on Feb 16, 2022 3:36:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibajelzők ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
Imádom, szeretem, szeretem a játékot, a grafika csodálatos a bégek és a blézerek menők, csak azt kívánom, hogy a bégek kapcsolódjanak játék közben, és azt is kívánom, hogy ne kelljen fizetnie a bégek szintjéért, és remélem, hogy hozzáadja és online hogy mások próbára tegyék képességeiket
BEYBLADE BURST RIVALS is the official fast-paced match-3 puzzle battle game for BEYBLADE BURST! Choose your favorite character, become a Master Blader,
Beyblade Burst Rivals Kirakós játékok tvk
Alig lehet kapni különleges darabokat, nem elég műsorokat minden alkalommal, amikor magasabbra lépsz, kevesebb lépést kell tenned egy speciális mozdulatot kell tenned, amit a túlélési módban frissíteni kell, vagy valami olyasmit, mint a döntetlen, elveszíti az érdeklődésed a játék iránt
élvezem ezt a játékot, de most nem játszhat. „érvénytelen jegyzékkérési paraméter” hiba. remélem a csapat mielőbb meg tudja oldani ezt a problémát.
Ennek a játéknak fantasztikusnak kell lennie, de az egyetlen dolog, ami szörnyűvé teszi, az a kirakós játék, a csatában csak a beyblades kell, hogy legyen, és bárcsak tájkép lenne, nem pedig protrait.Remélem, javítják és eltávolítják a kirakós meccset, és többjátékossá tudják helyettesíteni.
Nem igazán a csemperendszerbe. Csak adja meg az irányítást, és hadd mozgassuk a beyblades-eket.
Jó mechanika, jó grafika. A megfeleltetési rendszer azonban hosszú időt vesz igénybe. És néha úgy tűnik, hogy az időzített csempék nem részesítenek előnyben, még akkor is, ha jobb bégjeim és magasabb szintjeim vannak. Eltávolítás
Nem tudom használni ezt az alkalmazást, de telepíthetem. Az alkalmazás betöltése 4 mb-tal azután kezdődik, hogy az alkalmazás automatikusan kijelentkezett.
Az egyik legjobb játék, amit játszottam.high quality graphics.de a liga után nem marad semmi a napi riválisok és a több játékos helyett, a képességet akár 10-re, a beybonlyt pedig 40-re frissítheti. Növelje az új verziót, ha nem enat nézni hozzá, akkor erőszakosan jönnek kihagyás gomb nélkül nagyon sok idő elvesztegetett és irritált reklámok 😡😡
Nem szeretem ezt a játékot. Túl unalmas. Ez olyan, mint a cukorka crush. HÚ!!😫😫😫😫
ez egy csodálatos játék, de a hirdetések szörnyűek, kérlek állítsd le őket 😭😭😭 5 csillagra emelem, ha megszűnnek az állandó hirdetések az arcodon.
Saiyan Rivals. Tavaszi Holdfénycon. Hírek 14. + Szezonajánló ... Vanguard és Android: Net- ... például a Dragon Ball Z Burst Limit.
Szép napot minden Beyblade szerelmesnek!! Szeretem ezt a játékot, majdnem 5 csillagosra értékeltem, de probléma van a bey-ink felosztásával, de amikor feljebbre helyezem, akkor visszajön az 1. lvl-re, remélem tud válaszolni és javítani tnx. 5-ösre értékelem, ha megoldotta a problémáinkat.... Jó játék tnx....👌👌👌
Ez a játék nagyon elképesztő játék, itt az összes avatar és karakter és a bég elérhető, amit a Beyblade rajzfilmsorozatban láttunk. Az a véleményem, hogy töltsd le ezt a játékot és szerezz tapasztalatot a játékból. Láthatjuk az új versenyeket és a többjátékos módot is. Ez a játék nagyszerű, és a legjobb az összes játék közül, mielőtt játszottam. Itt csak meg kell oldanunk a rejtvényt, és a beyblade-je meg fogja játszani azt a támadást.
Mi a csuda történik ezzel a játékkal??!! Amikor megpróbálok kinyitni egy zsákmányt, a játék összeomlik! Nem tudok jó zsákmányt szerezni csak emiatt. Javítsa meg ezt a rohadt problémát, kérjük a fejlesztőket!
Ez egy nagyon jó játék, de szükség van némi animációra és új bég technikára is, mint a bátor kard és még sok más
5-öst adtam volna, de van egy kis problémám. A szunnyadó avatar kristály nem nyílik ki, és emiatt nem tudok más dobozokat kinyitni. Kérem, nézzen utána
Ez egy jó játék a Beyblade rajongóknak, de számomra ez a GOD GAME FOR ME! nagyon tetszik ez a játék de.. van egy probléma a játékomban nincs hirdetés nem tudom kinyitni a Beyblade dobozt de a pénzemből ki tudom nyitni nézem ezt a játékot😊
Imádom, az egyik kedvenc játékom. Csak a probléma a túl sok frissítés, hirdetés .és a játék csatlakozása túl sok időt vesz igénybe
Szóval imádtam a játékot! Annyira szórakoztató játszani, de azért adtam neked négy csillagot a Battle Royale hiánya... Akkor is, ha beszerez egy Bey Box-ot... Megkapod a bögöt... De ha kapsz egy béget, megkapod a dizájnt, és még mindig szükséged van létrehozni a béget három-hat órára.. Különben az utolsó dolog az, hogy... Adjunk hozzá új mozdulatokat és új stadionokat... Mint ahogy z Achillesnek z ostorral és z védekezéssel kell rendelkeznie... Adjunk hozzá olyan stadionokat is, mint a hyperwarp stadion. .. És adj konkrét bájoknak stadionbuffot és debuffot.. Ez is bántja a szemem
WTH? SEGÍTSEN, MIÉRT SZEREZZE AZT A JÁTÉKT, HOGY FRISSÍTENEM KELL. MÁR FRISSÍTEM, HAVERJA EZT 😡😡😡
5-öst adnék, ha nem lenne benne ez a hiba, nem tudok túljutni a városi bajnokságon, mert a luinor különleges lépése folyamatosan leállítja a játékomat, és nem tudok passzolni
Kérlek, hagyd, hogy frissítsem a játékot, nyissa meg nekem ezt a játékot
Nem nyitotta meg a betöltését, csak azt akarom, hogy megnyíljon, szeretem múltkor játszottam, de most nem nyílik meg
Okostelefon BEYBLADE BURST alkalmazás Epic Rivals Battle Beyblade Burst Rivals, okostelefon, Android, Beyblade png. PNG kulcsszavak.
Nagyszerű. Az utolsó néhány frissítés után a legjobb lett. Miért nem ad hozzá néhány hasbro exkluzív terméket, mint például a Dullahan, a Spinx stb.
jó játék, de 3 csillagos gus, ha többjátékost játszol, sok időbe telik, hogy másik játékost találj
A játék jó, de van benne néhány. Nagyon zavaró reklámok, mint a láb, az kényelmetlen.
Cooking Travel - Food Truck schnelles Restaurant Strategie qnm
ez egy szép játék. a grafikája klassz és csak 1 óra+ játék után már kaptam két 5 csillagos beyblade-et pls próbáld ki ezt a játékot tökéletes ha szereted a Beyblade-et
Ez a játék fantasztikus! Szeretem. De sok helyet foglal el. De fantasztikus ezt a játékot játszani. Nem vesztegette az időt erre, mert ez olyan jó. Azt hiszem, még sokáig függő leszek ebben a játékban. De még mindig ez a valaha volt legjobb Beyblade Burst játék, és tudjátok, srácok, frissítsétek ezt a játékot egy kicsit jobb grafikával, ami nagyszerű lenne. De akkor is ez a legjobb.
Amikor bármikor megnyitom a zsákmányoldalt ebben a játékban, ez a kezdőlapra kerül
A játék folyamatosan leáll, de el sem indul
Hé, ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam, nincs semmi problémám a betöltési problémákkal, de a közelgő frissítésekben 2-nél több bladert, bey-t és avatárt kell hozzáadnod, és van egy ötletem, hogy az Adx-en akár launchereket is választhatsz és hozzáadhatsz db blaadert, bégek és avatárok.
Ez a játék nagyon érdekes, örömteli, pihentető (sebességszabályzó mód) és elégedett. De most olyan problémám van, hogy a másik játékos afk volt a játékban (vagy talán a rendszer probléma idk), és majdnem 5 percet várok az ellenfél lapkájára. Csak egy kis ütés, és nyernem kellett volna. Elnézést, kérlek javítsd ki, kérlek.... Ez a játék az egyik kedvencem.
nagyon szeretem!!! Nagyon szórakoztató és függőséget okoz, de néha problémák lesznek a wifivel. A játék azt is lehetővé teszi, hogy a kedvenc karaktereidként játssz – esetemben valt –, és a játékosok találkozhatnak egymással. Teljesen ajánlom a játék letöltését
Ez egy remek játék, jó a grafika, szépek a karakterek és a saját képességeik. A helyzet az, hogy a többjátékos módban túl sokáig tart, hogy riválist találjanak. TÚL NEHÉZ AZ 5-OS INDÍTÁST KAPNI, TÖBBÉN 3 VAGY 4 CSILLAGOT KAPOK, AMI bosszantó. És végül, a 2015-ös rangsorban vagyok, VANNAK EMBEREK, AKIK VÉGRE VAN KÉPESSÉGEK ÉS AZ EGÉSZSÉGÜK, TÚL SOK SÉRÜLÉS, ÉS EZ A HIBA IS AZT VÁRJA, HOGY AZ ELLENFELEKRE VÁRJÁK, HOGY AZ ELLENFÉL IS TELJES. Kérjük, javítsa ki ezeket a problémákat.
Bc nagyon sokáig tart a betöltése, és unatkozom, ezért 1 csillagra értékelem
Uram, hozzáadhat még néhány béget, mint a world spiggan, mirage fafnir, brave valtrey stb.
Ezt a játékot inkább az animékhez kellene hasonlítania, összességében a játék nagyon mutatós
Ez a játék nagyszerű, szórakoztató, szép speciális támadási animációval rendelkezik, és a drágaköveket könnyű megszerezni, de észrevettem valamit itt az ismertető részben, alig válaszoltok az itt lévőknek, akár jó az értékelés, akár nem. , alig válaszolsz egyikre sem. Ennek ellenére örülök, hogy a játékot továbbra is néhány havonta frissítik.
Ez a játék nagyon jó játék, adjunk még több szintet
Játssz ezzel a játékkal, és kihívott engem az online csatában. Várom a gyönyörű Beyblade-ed.
ez az 1 alkalom, hogy játszom vele, és a 2 csatát elveszítem, és a 3 csatát ez a képernyőn helyez el, és ez az a helyzet, hogy vár az apponetre 4 2 hosszú és bosszantó, nem tetszik javítsd ki kérlek utálom wen azt az adagot, hogy kérem, oldja meg a problémáimat
Tökéletes gyerekeknek, de a csatarendszer véletlenszerű többjátékos lvl-ekkel rendelkezik, de nagyszerű